BTW BE 0838.693.573
ING : 363-092740-225
IBAN : BE70 3630 9274 0225
WWW.WERKENKOPPENS.BE
Koppens Bv
Sint Jobssesteenweg 21 - 2930 Brasschaat
info@werkenkoppens.be
Koppens Joery : 0484/60.67.09
Koppens Philip : 0475/25.36.53
DAKRENOVATIE & UITBREIDING

Dakgoten:
Een goede afvoer zorgt ervoor dat regenwater niet langs muren en fundamenten naar beneden kan .
De constructie van een goede afvoer bestaat uit een dakgoot en een afvoerpijp. Ook gootbekleding is van groot belang om al het vocht buiten te houden.
Door de jaren heen hebben materialen zoals zink, koper en roofing hun duurzaamheid wel bewezen. Zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten blijven zink, koper en roofing de meest gebruikte materiaalsoorten voor dakgoten.

Bakgoten en hanggoten: De keuze voor een bakgoot of een hanggoot hangt af van uw persoonlijke smaak en bouwstijl.
In de bouw is de bakgoot de meest gebruikte soort dakgoot. Bakgoten zijn rechte, strak vormgegeven goten met een binnenbekleding in roofing, zink of koper. Door de bakgoot wordt een duidelijke scheiding aangebracht tussen het dak en de gevel.
Een hanggoot is een dakgoot die aan de gevel of aan de muur balk is bevestigd zonder dragende bak. Voor hanggoten wordt vooral koper & zink gebruikt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Zink:
Voor het aanbod in zink onderscheiden we niet alleen de verschillende diktes maar kan je bvb ook een keuze maken tussen natuurzink, quartz en anthra zink.

Dakramen :Dakvensters zorgen voor veel lichtinval. Door de toevoer van licht en lucht kan je een ruimte onder een schuin dak tot een sfeervolle woon- of werkomgeving omtoveren.
Er is een heel ruim gamma dakramen verkrijgbaar: kantelramen, uitzetramen, met manuele of elektrische bediening, met rolluiken, met vliegengaas, met gordijnen, met zonsverduistering...

Lichtkoepels: Door plaatsing van lichtkoepels op platte of licht hellende daken laat u mooi, fijn gefilterd daglicht van bovenaf in uw woning komen.
Lichtkoepels zijn er in de meest uiteenlopende formaten, vormen, kleuren en materiaalsoorten (dubbelwandig, drie dubbelwandig, acrylaat, polycarbonaat, ...).
Op dit moment scoort Skylux met de super isolerende EP koepel.

Dakkappellen, ook frans dak of uitkijk genoemd:
Van herstelling tot volledige creatie
Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bekijken, vervolgens met een offerte naar uw behoefte

Copyright © 2013 by "Movi computerbedrijf"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail:walter@movi.be
Link naar cliniclowns
Link naar premiezoeker
Home Over ons Dakwerken Isolatie Gevelbekleding Loodgieterij Algemene werken Dakramen Velux Foto's Contact Actie Cliniclowns Onze merken Disclaimer